Pravidla pro zadávání inzerce

1.1.2022, Hana Svobodová

Účelem vytvoření těchto pravidel je zefektivnění zadávání inzerce a její zpřehlednění pro návštěvníky stránek.

Inzerce na klubovém webu www.ohar.cz je zadávána přes členskou sekci webu.

Každý člen klubu (včetně zahraničních členů) má právo zdarma zadat inzerát týkající se daného tématu – nabídku prodeje štěňat či dospělého psa klubového plemene a s průkazem původu. Součástí inzerátu můžou být 3 fotografie.

Inzerát je možné zdarma 2x aktualizovat (například zadat inzerát po nakrytí feny, aktualizovat informace a fotografie po narození štěňat a znovu aktualizovat před odběrem štěňat).

Každý inzerent je povinen v inzerci zveřejnit své celé jméno a buď telefonní číslo, nebo emailovou adresu (popřípadě obojí).

Nečlenové klubu mohou na webu www.ohar.cz inzerovat také, v takovém případě ale musí zaplatit poplatek 200Kč za první zveřejňovaný inzerát. V ceně je jedna úprava inzerátu.

V inzerci není možné inzerovat nabídku krytí chovným psem, neboť veškeré informace týkající se chovných jedinců jsou přístupné všem návštěvníkům webových stránek.

V inzerci není možné inzerovat něco jiného než je nabídka či poptávka psů plemen našeho klubu. Není možné zde vkládat reklamu či prodej předmětů.

 


DALŠÍ ČLÁNKY V TÉTO KATEGORII

1.1.2024
Informace o platbách

2.10.2022
FAQ - často kladené dotazy

14.3.2022
English informations

1.1.2022
Pravidla pro udělování příspěvku na odchov vrhu málopočetných plemen

1.1.2022
Jak získat krycí list