SV Náměšť - změna rozhodčího

29.5.2023, Anna Veselíková

Z posuzování Speciální výstavy KCHHMO v Náměšti se bohužel omluvil rozhodčí Dr.Tamás Jakkel. Část plemene MOK posoudí rozhodčí Dr. Zsuzsana Balogh.

Dále došlo z organizačních důvodů a s ohledem na počet přihlášených k drobným změnám v rozdělení plemen a tříd mezi rozhodčí. Kruhy budou rozděleny následovně:

- Bc. Alena Brůžková: NDO, SHO, PP, STA; psi MOK - třída štěňat, dorostu, veteránů, čestná; feny MOK - třída štěňat, dorostu, mladých, veteránů, čestná

- Dr. Zsuzsana Balogh: MOD; psi MOK - třída mladých, mezitřída, otevřená, pracovní, vítězů; feny MOK - třída mezitřída, otevřená, pracovní, vítězů

Po ukončení posuzování v obou kruzích budou zadána ocenění "Vítěz výstavy KCHHMO" (soutěží držitelé BOB klubových plemen) a "Nejlepší mladý KCHHMO" (soutěží držitelé BOJ klubových plemen).

Zástupci klubových plemen se dále zúčastní závěrečných soutěží celé výstavy, a to v souladu s výstavním katalogem. Jedná se o soutěže Nejlepší pár, Nejlepší chovatelská skupina, Nejlepší štěně, dorost, veterán, třída čestná a další.

Přesný rozpis kruhů bude zveřejněn před výstavou.


DALŠÍ ČLÁNKY V TÉTO KATEGORII

23.4.2024
Pozvánka - Klubová výstava Náměšť na Hané

22.4.2024
Výsledky Klubové zkoušky vloh 14. 4. 2024

28.3.2024
DŮLEŽITÉ - ZMĚNY PODMÍNEK CHOVNOSTI U VŠECH PLEMEN

17.3.2024
Pozvánka - Memoriál MVDr. Fr. Šimka - KPZ

15.3.2024
Pozvánka - Mezinárodní Field Trialy