Informace pro členy

18.6.2024, Anna Veselíková

CHCETE ZÍSKAT SLEVU NA POTŘEBY PRO SVÉ MILÁČKY A ZÁROVEŇ PODPOŘIT KLUB? 

KCHHMO, z.s. uzavřel dohodu o spolupráci s e-shopy www.garig.cz a www.lyopet.cz. Členové klubu, kteří se registrují na jednom z těchto dvou e-shopů, získají slevu 10% na veškerý sortiment. Dále pak 10% každé jejich útraty poputuje do tzv. "Banky sponzoringu KCHHMO", ze které budeme následně čerpat sponzoring pro klubové akce. 

Jak na to? 

Při registraci na e-shopu zvolte možnost "Kluby a spolky" a do políčka "Název klubu/spolku" vepište "KCHHMO". 

Alternativně můžete zaslat e-mail na info@garig.cz nebo info@lyopet.cz s informací, že jste se registrovali na e-shopu a jste členy KCHHMO. Tuto cestu můžete využít také v případě, že jste na e-shopu již registrováni.

Po ověření Vašeho členství u matrikářky klubu Vám bude aktivována sleva 10% a zároveň budete přiřazeni do Banky sponzoringu. 

Co když jsem již registrován jako chovatel s 15% slevou?

V takovém případě prosím informujte e-shop e-mailem, že jste členy KCHHMO. Sleva 15% Vám zůstane zachována a zároveň budou Vaše nákupy přispívat do Banky sponzoringu ve výši 10% hodnoty nákupu. (Platí i pro nově registrované chovatele). 

Nenavýší se tímto cena mého nákupu?

ROZHODNĚ NE! Naopak, na svůj nákup získáte 10% slevu. Banka sponzoringu je čistě virtuální a náklady na sponzoring, který bude klubu poskytnut, nese majitel e-shopu.

Na e-shopech najdete nejen nabídku kvalitních krmiv, ale také velmi zajímavý sortiment potřeb pro chovatele. Tak vzhůru do toho!


DALŠÍ ČLÁNKY V TÉTO KATEGORII

7.8.2024
Výsledky - Klubové lesní zkoušky - MVČ

4.8.2024
Volná místa na MJM

16.7.2024
Výsledky Klubová výstava Náměšť na Hané 15. 6. 2024

18.6.2024
Pozvánka - MVČ

18.6.2024
Pozvánka - NFT Mimoň